Arzum’dan Okka’lı bir Tük kahvesi makinesi

Arzum OKKA Türk kahvesi makinesi, yeni yıla girerken sevdiklerinize hediye alma işini keyfe dönüştürüyor. 

Arzum OKKA, yeni yıl heyecanı yaklaşırken hediye arayışına son veriyor. Dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden biri olan Red-Dot Awards ödülünün sahibi olan Arzum OKKA, yeni yılda sizi sevdiklerinize tüm şıklığıyla “okkalı bir Türk kahvesi deneyimini” yaşatmaya davet ediyor.

Kendini Temizleme ve Közde Pişirme Özelliği

Suyu otomatik olarak su haznesinden pişirme haznesine aktarırken, kahveyi pişirip, doğrudan fincanlara servis edebilen Arzum Okka, her pişirmede ideal lezzeti yakalayıp kendi kendini de temizleyerek kesintisiz bir keyif sağlıyor.

Sadece tek bir tuşa basarak aynı anda 1 veya 2 fincan Türk kahvesi hazırlayabilen makineye, bol köpüklü okkalı bir Türk kahvesi yapmak için kahve ve şekeri eklemek yeterli oluyor. 1 fincan Türk kahvesi yaklaşık 1 dakikada, 2 fincan ise yaklaşık 1.5 dakikada servis ediliyor. Yavaş pişirme özelliği sayesinde közde kahve keyfi içinse sadece 4-5 dakika yeterli.

Farklı yükseklik seviyelerindeki suyun kaynama derecesine göre kendini otomatik olarak ayarlayabilen ürün, ‘Auto Boiling Altitude Detection’ teknolojisiyle kullanıcılarına büyük konfor ve ideal sıcaklıkta pişmiş okkalı bir deneyim sağlıyor. Farklı fincan boyutlarına göre ayarlanabilen yapısıyla da büyük – küçük kahve fincanı kullanımlarına uygunluk gösteriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu