2016 Vera Wang Gelinlik Modelleri

New York doğumlu ünlü tasarımcı Vera Wang 2016 gelinlik modellerini beğeniye sundu.

Düğün hazırlıkları sürüyor. Sıra gelinlik seçimine geldiyse dünyadaki ünlü tasarımcılardan ilham alabilirsiniz.

Vera-wang-gelinlik-modelleri-2016
Görsel: Vera Wang

Gelinlik dünyasına damgasına vuran tasarımcı Vera Wang, 2016 sezonuna da yön veriyor. . Wang, 1988-1990 yılları arasında Ralph Lauren markasında Kostüm Direktörü olarak çalıştı.

Özellikle prenses kesim ve gotik tarzı gelinlikleri ile dikkat çeken tasarımcı ilk butiğini 2005 yılında Manhattan’da açtı.

Sade,zarif ve şık tasarımları ile bilinen tasarımcı tarzını gelinlik modellerine de taşıdı. Amerika’da pek çok ünlünün tercihi olan tasarımları süsten uzak şıklıkları ile dikkat çekiyor.

vera-wangden-gelinlik-koleksiyonu-
Görsel: Vera Wang

Kısa zamanda gelinlik modasına yön veren kişi haline gelen Wang, 2016 modelleri ile de ön plana çıkıyor.

Vera Wang, 2016 yılında diğer yıllara nazaran daha farklı bir çizgi izliyor. Yaratıcı fikirlerini sürdüren Wang, artık daha iddialı.

Wang’ın 2016 modelleri rahat, hava alan ve dekolte seçenekleri ile modern görünüme sahip. Dünyanın en popüler markalarından biri olması dolayısıyla her yıl ne yapacağı yakından izlenen Wang’ın yenilikçi yaklaşımı gelinlere ilham kaynağı oluyor.

vera-wang-2016-gelinlik-modelleri-8
Görsel: Vera Wang

Vera Wang’dan Gelinlere Tavsiyeler

Stilinizi koruyun. Gelinlik kendinizi ifade etmelidir. En önemli nokta, kendinizi güzel hissedeceğiniz bir gelinlik giymektir.

Gelinliğinizin gerçekten sizi yansıttığından emin olun. Eğer gülük hayatınızda sade giyiniyorsanız, değişiklik yapıp gösterişli bir değişiklik seçmeyin.

vera-wang-2016jpg
Görsel: Vera Wang

En mutlu gelinler, iyi yanlarını ortaya çıkarıp, kusur olarak gördüklerini de mümkün olduğunca gizleyebilenlerdir.

Eğer gelinliğin tüm düğüne yön vermesini istiyorsanız, tüm düğünü gelinlikten yola çıkarak planlayın. Çok küçük bir mekanda kocaman bir gelinlik giyen kişi yanlış seçim yapmış demektir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu